Söker du nya lager- och produktionslokaler i Söderköping?

25 augusti 2021

Just nu bygger vi ut och kommer i december kunna ta emot hyresgäster som söker nya lager- och/eller produktionslokaler. Vi har fyra fack om 150 kvm styck med egen port tillgängliga där du har möjlighet att vara med att utforma layouten. Lokalerna ligger i Söderköping, utmed väg E22, vilket ger ett utmärkt skyltläge!

Bygget av våra nya lokaler är full gång. Förutom att bygga ut med 450 kvm för egen produktion passar vi på att bygga ytterligare 4 fack om 150 kvm styck för uthyrning. Perfekt för företag som söker lager- eller produktionslokaler. Fram till inflytt, 1/12 2021, har du möjlighet att påverka utformningen och det går även att upprätta entresolplan om behov av mer yta finns.

Strategiskt placerad verksamhet

De nya lokalerna ligger i Söderköping, strategiskt placerade utmed väg E22, med perfekt läge för skyltning. En trevlig kommun att både verka och bo i och det är nära till både Norrköping och Linköping.

Låga driftkostnader och laddare för elbil

Lokalerna är uppvärmda med fjärrvärme, vilket ger låga driftkostnader. Parkeringsplats förberedd för elbilsladdare finns i direkt anslutning till fastigheten. Det ingår även trinettkök, toalett, dusch och kontor.

Låter det intressant?
Välkommen att skicka in en intresseanmälan!