Komplett kontrollutrustning till Sydamerika

LUCAS KARLSSON
31 maj 2017

Vi är stolta över vår första direktorder från Sydamerika, där slutleverans sker till Bolivia. Leveransen är ett prov på hur snabbt och effektivt Elektromontage agerar gentemot kund.

Ordern inkom från Brasilien i februari, den första leveransen är redan på plats och resterande del av ordern levereras löpande till och med november då allt skall vara installerat. Tekniker från Brasilien har utfört kontroll av utrustningen på plats vid kraftverket i Bolivia och var mycket nöjda med utförandet. 

Leveransen består av komplett kontrollutrustning till gasturbinanläggningar, totalt 11 anläggningar med 2 kontrollskåp i varje anläggning. Turbinernas livsviktiga smörjoljesystem kontrolleras och övervakas med den utrustning vi installerar.

I leveransen ingår reläskydd där Elektromontage även står för synkroniseringsutrustning samt programmering av reläskydden. Utrustning för automatisk spänningsregulering (AVR) levererades också.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Elektromontage är ett Elkraftsföretag med 110 MSEK i omsättning med fabriker i Söderköping och Litauen med export till ett 20-tal länder över hela världen. Våra 70 medarbetare är fokuserade på att konstruera och bygga Elkraftautomation till världsledande företag inom kraftgenerering, marina- och maskinapplikationer.

​Vår spetskompetens inom Marina klassningar t.ex. ”Loyds Register of Shipping” eller ATEX-kompetens gör att vi ständigt får nya uppdrag från mycket krävande kunder.

Med våra värderingar ”Rätt från mig”, ”Ständiga förbättringar, ”Kundfokus” och ”Respekt för individen” får våra kunder rätt produkt utvecklad och producerad i rätt tid till rätt kostnad.