Spetskompetens är en förutsättning för våra affärer

22 juni 2022

Vi har gjort oss ett namn i hela världen tack vare att vi håller vad vi lovar, erbjuder konkurrenskraftiga priser och inte minst – tack vare våra kompetenta ingenjörer som levererar unika tekniska lösningar. 

Vår långa erfarenhet och den höga kompetensen hos våra medarbetare har gjort att vi både är en attraktiv arbetsgivare och en attraktiv leverantör av bland annat marina applikationer, ställverk och industriautomation. Vi utför det andra tycker är svårt och har ett gott renommé att vara ett tekniskt kompetent företag.  Ett bevis på vår förmåga är att vi har kunder som kommer tillbaka år från år med nya uppdrag. Vi har till exempel levererat styr och mätutrustning till ABB sedan 1995 och tillverkat marin utrustning till Wärtsilä sedan 2010.

Vår partner Spectrum Power i Bukarest

Idag har Elektromontage medarbetare som varit på företaget i över 30 år. Vi har även rekryterat från utlandet, vilket har gjort att engelska är en naturlig del i verksamheten i Söderköping.
– Vi har ett samarbete med ingenjörsföretaget Spectrum Power i Bukarest Rumänien, som vi är väldigt nöjda med. Förutom att de hjälpt oss med kompetens inom elkraftsområdet har dom bistått med hjälp av rekrytering. Rumänien har riktigt bra utbildningar för elkraftsingenjörer, säger Roberth Karlsson, vd på Elektromontage. 

En av våra medarbetare här i Söderköping, Eduard Mustata, har flyttat hit från Rumänien.
– Jag har arbetat som konsult hos Elektromontage innan. Efter att ha varit här några gånger bestämde jag mig för att flytta hit. Jag gillar hur Elektromontage tänker, det liknar det sätt jag vill arbeta på. Jag är med i fabriken för att se och testa om min konstruktion fungerar och jag kan lösa problem direkt om någonting inte fungerar som det ska.