Elektromontage elteknikföretag

Vi är ett elteknikföretag med fyra verksamhetsområden: 

Kraftgenerering, Marin automation, Industriell automation och Installation.

Oavsett vilka av våra produkter eller tjänster du väljer möts du av hög teknisk kompetens och ett rakt kundnära arbetssätt.

Elektromontage erbjuder tjänster, produkter och service inom Kraftgenerering, Marin automation, Industriell automation och Installation. Hela verksamheten omfattas av ett verksamhetssystem som är certifierat enligt kraven i ISO 9001:2015 (kvalitetsledning), ISO 14001:2015 (miljöledning) samt följer gällande föreskrifter för systematiskt arbetsmiljöarbete. Verksamheten bedrivs i Söderköping.

Elektromontage processindustrier och maskintillverkare

Vi levererar högkvalitativa kompletta lösningar för både styr- och kraft-automation. Våra tekniker har ett tätt och nära samarbete med konstruktörerna och kommer snabbt till optimala lösningar.

Våra största kundgrupper är processindustrier och maskintillverkare. Cirka 80 % av vår produktion exporteras direkt eller indirekt. Teknologisk kompetens, ett proaktivt arbetssätt och våra medarbetares kunskap om olika applikationers driftsvillkor har givit oss stora framgångar under senare år.

Ett samarbete med Elektromontage kännetecknas av trygghet och enkelhet. Trygghet i form av högkvalitativa produkter konstruerade och monterade av kompetent och erfaren personal. Enkelhet genom en obyråkratisk dialog och ett innovativt arbetssätt.

Elektromontage historia Söderköping familjeföretag

Historia - Ett familjeföretag med kvalitet som tradition

Elektromontage är ett familjeföretag som grundades 1967 i småstaden Söderköping, en stad med unik geografiskt placering med tanke på dess sammansättning, miljö och närhet.

Området går tillbaka i tiden som historisk mötesplats med stort entreprenörsskap och framåtanda. 
  
Sedan bolaget grundades har ägarfamiljens värderingar, tillsammans med lyhördhet för bolagets uppdragsgivare, speglat verksamheten och dess utveckling. Detta i kombination med kundanpassningar och kostnadsmedvetenhet gör Elektromontage till en stabil och säker samarbetspartner i framtiden. 
  
Sedan 2004 har Elektromontage AAA raiting enligt Dun&Bradstreets ranking.