Att arbeta hos Elektromontage 

Elektromontage är ett familjeägt företag som har mer än 50 spännande år bakom sig och planerar förminst lika många framgångrika år framöver genom att ta väl hand om både kunder och medarbetare.Vi levererar högkvalitativa kompletta lösningar för styr- och kraftautomation till världskända företag inom kraftgenerering och shipping.

Cirka 95 % av vår produktion exporteras. Teknisk kompetens, ett proaktivt arbetssätt och våra medarbetares kunskap om olika applikationers driftvillkor gör att vi ären globalt konkurrenskraftig partner att göra affärer med.Vi finns i Söderköping, är 40 medarbetare och omsätter ca 100 MSEK.

Lediga tjänster

Exportsäljare

Vi söker en säljare med fokus på nykundsbearbetning och exportförsäljning. Du kommer att arbeta självständigt med hela försäljningsprocessen där du har både helhet- och budgetansvar. Nyförsäljning, prisförhandling, kontraktsskrivning och leveransuppföljning kommer vara stor del av uppgiften. Rollen verkar inom en internationell miljö där du kommer i kontakt med olika affärskulturer. Det finns möjlighet att knyta viktiga kontakter inom industrin samt utrymme för egna idéer och initiativ. Rollen uppskattas innebära cirka 40 övernattningar per år. Du rapporterar till försäljningschefen, tjänsten utgår från Söderköping. Läs mer

Kommunikativ teknisk innesäljare

Gillar du att arbeta med många kontaktytor och ha stora utvecklingsmöjligheter på ett företag med en tydlig målbild, trevliga arbetskamrater och bra personalförmåner? Då bör du söka tjänsten som innesäljare hos Elektromontage!
Läs mer!

Lagspelande senior elmontör

Har du erfarenhet av elmontering eller elautomation? Är du en lagspelare med driv? Titta hit! Vi söker först och främst dig som har kunskap och erfarenhet inom elmontering. Vidare ser vi att du har eftergymnasial utbildning med el/ elautomation. Det är av stor vikt att du är händig, noggrann och gillar ordning och reda.
Läs mer!

Driven teamledande elmontör

Är du en erfaren elmontör och vill ta nästa steg i karriären? Titta hit!  I rollen som teamledare kommer du, utöver att vara elmontör, samordna arbetet för sex stycken elmontörer samt vara länken mellan verkstad och teknikgruppen. Vi ser att du har en bakgrund från el-montering. Det viktigaste är dock att du har förmågan att se helheten och har ett stort intresse i att stödja och utveckla teamets medlemmar.
Läs mer! 

 

Spontanansökan